Creating content, connecting people

MENSEN EN MERKEN VERBINDEN

Wij zijn een contentmarketing & communicatiebureau dat bedrijven en klanten verbindt. We creëren content van hoge kwaliteit die jouw merkverhaal vertelt en mensen inspireert.

Your story is King, our content is Queen

Hoe groot is jouw online zichtbaarheid? Bereik jij de juiste doelgroep? En zorgt dat voor meer website traffic of leads? Wij maken mooie content die jouw merk in de spotlights zet bij de juiste kanalen. Zodat je de gewenste doelgroep bereikt. Of we nu je sociale media accounts beheren, of de strategie en uitvoer van een compleet marketing- of communicatieplan realiseren – wij zorgen dat jouw product of dienst door de juiste mensen gezien wordt.

ONZE DIENSTEN

marqom social media management

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

We beheren jouw online accounts, creëren en plaatsen content die mensen inspireert en de betrokkenheid verhoogt.

PR COMMUNICATIONS megaphone

PR & COMMUNICATIE

We ontwerpen en implementeren PR en communicatiestrategieën voor online en offline mediaplatforms.

content marketing management marqom

CONTENT MARKETING

We creëren hoogwaardige content zoals blogs, artikelen of video’s die jouw unieke merkverhaal vertellen.

We tell it, you sell it!

WE SHARE YOUR STORY, SO YOU CAN 
FOCUS ON YOUR CORE BUSINESS

Nieuwe klanten bereiken

Wil jij ook meer klanten bereiken? Je online groei en zichtbaarheid zijn afhankelijk van een gedegen content marketing plan. Een goede content-marketing strategie en uitvoering kost heel wat tijd. Dit kun je uitbesteden, zodat jij tijd hebt voor het verkopen van jouw product en dienst. We versterken jouw online aanwezigheid, zodat je meer klanten aantrekt en leads genereert.

Experts in contentmarketing

We zijn experts in contentmarketing en hebben veel ondernemers geholpen een bredere doelgroep te bereiken en de verkoop te verhogen. Wil je onze expertise inzetten? We ontwerpen een op-maat strategie die werkt voor jouw merk. En we helpen deze van begin tot eind te implementeren.

Let's work together

Contact