Wij zetten jouw bedrijf in de spotlights!

Over

marQom is een contentmarketing & communicatiebureau in Enschede. We helpen bedrijven om hun doelgroep te bereiken en inspireren met hoogwaardige content. We zetten jouw organisatie in de spotlights zodat je doelgroep ziet en weet wie je bent en wat je doet. Onze marketing- en communicatiecampagnes hebben een duidelijk doel: jouw online zichtbaarheid vergroten, naamsbekendheid versterken en de betrokkenheid van je doelgroep verhogen. We werken voor zowel lokale startups als (inter)nationale organisaties en overheidsinstellingen die (een deel van) hun bedrijfscommunicatie willen outsourcen, of contentmarketing willen inzetten voor bijvoorbeeld corporate branding of wervingsdoeleinden.

CREATE | CONNECT | INSPIRE | IMPACT

MERKEN en MENSEN VERBINDEN DOOR INSPIRERENDE CONTENT

Storytelling

Wat wij doen; merken en mensen verbinden door inspirerende content te maken waarin jouw verhaal centraal staat. De persoonlijke verhalen over jouw bedrijf, merk, product of medewerkers geven je bedrijf een gezicht. Hierdoor krijgt je doelgroep sneller een beeld bij wat jouw bedrijf doet, welke impact het heeft, voor wie, en waarom. Als klanten zich hiermee kunnen identificeren, ontstaat er verbinding. Daarom integreren we storytelling in onze contentmarketing en communicatiestrategieën.

Your story is King, our content is Queen

Content marketing en communicatie

Je kunt ons zien als jouw content creator, marketing- en communicatieafdeling of social media manager. Wij maken inspirerende content en ontwerpen contentmarketing en communicatiestrategieën die jouw online zichtbaarheid en merkbekendheid vergroten. In het kort: creëren, verbinden, inspireren, motiveren. Wij zorgen dat jouw doelgroep weet wie je bent en wat je doet. Zodat jij je kunt concentreren op de ontwikkeling en verkoop van je product of dienst.

We tell it, you sell it!

WE SHARE YOUR STORY, SO YOU CAN
FOCUS ON YOUR CORE BUSINESS

Team

We werken met een internationale pool van (freelance) content creators, creatievelingen, marketing- en communicatieprofessionals en copywriters. Samen met hen creëren en leveren we visuele en tekstuele content voor online & offline media en evenementen.

Vacatures – Join our freelance pool!

Wij zoeken copywriters (Engels en/of Nederlands), web developers, SEO specialisten en grafisch ontwerpers. Bij ons werk je aan tijdelijke opdrachten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Ben jij creatief, online savvy en heb je oog voor detail en kwaliteit? Dan maken we graag kennis met je! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Gosseling, marjolein[@]marqom.nl.

Marjolein Gosseling Kooi marQom

Marjolein Gosseling-Kooi
Owner | Content Queen

Met marQom help ik bedrijven bij het versterken van hun imago en (online) zichtbaarheid. Of het nu gaat om branding, marketing of een goede communicatiestrategie, ik help je om jouw USP’s naar boven te halen en deze in beeld te brengen bij de juiste doelgroep. Ik heb een brede achtergrond in marketing-communicatie en event management. Mijn functies in loondienst waren uitdagend en afwisselend, maar toch gaf het mij niet genoeg voldoening en uitdaging. Ik wilde zelf iets opbouwen en bijdragen aan een positieve impact op mijn omgeving. Als moeder van vier jonge kindjes werd deze gedrevenheid alleen maar groter. Ik word dan ook erg enthousiast van bedrijven en/of mensen die heel bewust bezig zijn met duurzaamheid of een positieve sociaal maatschappelijke impact.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van communicatiestrategieën voor MKB-bedrijven en multinationals en in het organiseren van evenementen (10-10.000 PAX). Ik schrijf artikelen en content in zowel Engels als Nederlands, en schrijf ook regelmatig scripts voor corporate films. Naast een masterdiploma in Communicatie- en Informatiewetenschappen, heb ik een major in Engelse taalkunde en minors in Spaans en Journalistiek. Mijn moedertaal is Nederlands, ik spreek near-native Engels en heb een goede taalbeheersing van het Spaans, Duits, Frans en Indonesisch. Verder ben ik heel gelukkig (en druk) met mijn 4 jonge kindjes, gezin, vrienden en sport. Mijn interesses zijn onder andere muziek, reizen, fitness, dans, duurzaamheid, interieurarchitectuur en mode.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze missie is het creëren van hoogwaardige content die jouw merkverhaal overbrengt en mensen en merken verbindt. Tegelijkertijd willen we een positieve impact hebben op onze omgeving, maatschappij, economie en milieu door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Als sociaal bewust bedrijf werken we graag samen met organisaties die net als wij hechten aan mvo en duurzaamheid. Uiteraard verwelkomen we mensen van alle rassen, geslachten, culturen, handicaps en seksuele geaardheden als collega’s en opdrachtgever.

Let's work together

Contact