Social media training | Rabobank

Services: Social media training

Wat we hebben gedaan: We hebben een social media workshop ontwikkeld voor medewerkers van de Rabobank, en deze aan twee verschillende groepen gegeven. Doel was het vergroten van de (lokale) zichtbaarheid van de Rabobank door individuele profilering van medewerkers in de social media. Hierbij gaven we hen handvatten hoe je als medewerker social media kunt gebruiken om je (organisatie) te profileren.

Als je als bedrijf je imago wil re-branden. De betrokkenheid van medewerkers is belangrijk als je je online zichtbaarheid wil vergroten, aangezien juist zij dichtbij de doelgroep staan en persoonlijke, authentieke content plaatsen. Door een hoge betrokkenheid op social platforms worden medewerkers een team van ‘brand advocates’.

nfortunately, the activities that local Rabobank branches organized to strengthen the community, didn’t receive the attention they deserved. In order to gain more awareness of these initiatives,

Rabobank wilde haar personeel aansporen om online zichtbaarder te zijn, zodat de activiteiten die Rabobank voor de lokale gemeenschap ook via deze weg aandacht kregen, waardoor de impact ook groter werd. Deze training beoogde de medewerkers te helpen om social media zo effectief en goed mogelijk in te zetten. We keken hierbij naar o.a. Instagram en LinkedIn. We hielpen hen om merk beleving te vergroten door middel van een actievere social media aanwezigheid, en om goede content te plaatsen die een verbinding creëert tussen hun volgers en de organisatie.

De social media training:

Over:De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie: onze gezamenlijke leefwereld versterken, ‘Growing a better world together’. Samen met klanten, leden en partners zetten zij zich in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat je samen meer bereikt dan alleen.

Social media training for Rabobank

Wil jij ook online zichtbaarder zijn? Bel of mail ons, wij kunnen ook voor jouw organisatie een social media training op-maat aanbieden die van jouw medewerkers een team van ‘brand advocates’ maakt. 

Back to portfolio

Let's work together

Contact