PR & Communicatie

Op zoek naar een professional voor de PR & Communicatie voor jouw organisatie? Voor zowel de strategie als uitvoering hiervan kan marQom  jouw communicatie-afdeling op afstand zijn, of de interim consultant die je snel uit de brand helpt. Heb je juist een afgebakende klus? Ook dan kunnen we je helpen en zijn we jouw hands-on partner in contentmarketing, PR en communicatie en corporate branding-activiteiten zoals evenementen.

PR COMMUNICATIONS megaphone

Wil je een positiever bedrijfsimago? Dan heb je een gedegen strategie nodig voor je bedrijfscommunicatie en PR-campagnes. Bedrijfscommunicatie is een van de beste methoden om op lange termijn aan de bedrijfsidentiteit te bouwen. Wij kunnen zorgdragen voor alle interne en externe communicatie, en helpen je om een sterke, positieve bedrijfsidentiteit of merkimago te ontwikkelen. Eerst bekijken we hoe we de communicatieprocessen kunnen optimaliseren en stellen we een communicatiestrategie op. Samen kijken we hoe we je zakelijke doelstellingen kunnen realiseren door jouw merkidentiteit te versterken.

Onze PR-strategie richt zich op het verbeteren van de reputatie, versterken van je merk, en het genereren van publiciteit. Of we nu persberichten schrijven of de communicatiekanalen beheren, we zorgen voor een consistente boodschap in alle externe communicatie. We bouwen sterke relaties met de doelgroep door middel van inspirerende communicatiecampagnes, krachtige nieuwsberichten en mooie evenementen.

marQom PR Communication professional Marjolein Gosseling Kooi

Portfolio: Marjolein werkte als interim communicatieadviseur voor Brandweer Twente, waar ze o.a. verantwoordelijk was voor de strategie en uitvoer van interne en externe communicatie.

We werken zowel met een vaste prijs alsook o.b.v. uurtarief. Bel of mail ons, we bespreken graag de mogelijkheden met je!

Back to services

Let's work together

Contact