Social media management

Strategie
Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke sociale mediakanalen je het best kunt inzetten. Want kun je als bedrijf nou beter inzetten op Facebook, Instagram of toch gewoon LinkedIn? Wij adviseren je welke kanalen het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf en maken gave content om jouw doelgroep te inspireren. Op basis van je behoeften en doelstellingen ontwerpen we een op maat gemaakte social media strategie.

We brengen jouw boodschap op het juiste moment, via het juiste kanaal én bij het juiste publiek onder de aandacht.

Management
Als bedrijf kun je niet meer zonder krachtige social media-accounts. Noodzakelijk voor je online zichtbaarheid en vindbaarheid én voor het verspreiden van relevante informatie op je website. Heb je geen tijd om regelmatig content te posten en je accounts bij te houden? Besteed dit dan uit aan ons. Wij beheren je social media-accounts en plaatsen regelmatig inspirerende content, die door jouw publiek wordt gezien en gedeeld. Zo krijg je een krachtige aanwezigheid op social media en vergroot je je bereik.
Onze social media pakketten beginnen vanaf € 195, – per maand (2 berichten per week, via 2 kanalen).

Workshop
Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten? Wij geven workshops waarin we medewerkers trainen om actiever en zichtbaarder te zijn op social media. Met onze tips & tricks leer je om nuttige content te creëren en een groter publiek te bereiken.

Back to services

Let's work together

Contact