Website audit

Hoe goed en snel werkt jouw website? Ben je tevreden met je bezoekers en het bounce percentage? Is de content nog up-to-date of kan jouw website wel een upgrade gebruiken? Teksten zijn vaak verouderd, SEO kan beter, maar ook de laadsnelheid is bijvoorbeeld belangrijk om bezoekers naar je website te krijgen en te behouden. Wil je weten hoe jij jouw website kunt verbeteren?

We weten wat een effectieve website nodig heeft en kijken graag hoe we je website kunnen verbeteren. Door middel van een technisch en inhoudelijk auditproces identificeren we problemen en kansen. De audit wordt zowel handmatig als automatisch uitgevoerd en betreft zowel het evalueren van content, grammatica tot SEO en laadsnelheden. Aangezien 60% van de zoekopdrachten op mobiel wordt uitgevoerd is een mobile-first website met een responsief ontwerp cruciaal. Daarom optimaliseren we je website ook voor mobiel.

Aan de hand van de audit stellen we een rapport op met onze bevindingen, wat deze voor jouw website of bedrijf betekenen en wat onze aanbevolen volgende stappen zijn.

Back to services

Let's work together

Contact